Kucharz

Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla gości restauracji. Umiejetności:
– dobra organizacja pracy
– zdolność zarządzania pracą zespołu
– wyczucie smaku
– wielozadaniowość
– skrupulatność
– dbanie o porządek
– komunikatywność
– umiejętność pracy pod presją czasu
Obowiązki:
– przygotowywanie posiłków;
– komponowanie karty dań;
– kontrola stanów magazynowych;
– nadzór nad estetyką podawania dań;
– rozdzielanie pracy między pomocników kuchennych;
– nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni;Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla gości restauracji. Umiejetności:
– dobra organizacja pracy
– zdolność zarządzania pracą zespołu
– wyczucie smaku
– wielozadaniowość
– skrupulatność
– dbanie o porządek
– komunikatywność
– umiejętność pracy pod presją czasu
Obowiązki:
– przygotowywanie posiłków;
– komponowanie karty dań;
– kontrola stanów magazynowych;
– nadzór nad estetyką podawania dań;
– rozdzielanie pracy między pomocników kuchennych;
– nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni;